Serveis

Assessoria informàtica i de comunicacions

Aquest servei inclou
Descripció

Obtingui respostes amb garanties de professionals especialitzats

Assessorament en noves tecnologies: gràcies a que el nostre equip està en constant investigació, ia la nostra estreta relació amb els nostres clients, ens trobem en la situació perfecta per recomanar la implantació de noves tecnologies que puguin millorar els processos dels nostres clients.

Assessorament en compra de programari: hi ha al mercat gran quantitat de solucions verticals adequades a les necessitats de cada sector. Quan prengui la decisió de realitzar inversió en programari, l'ajudarem a triar la solució que li aporti un major i més ràpid retorn de la inversió.

Assessorament en la compra de maquinari: quantes vegades ha invertit en equips o accessoris que no eren necessaris? L'ajudem a crear un pla anual d'inversió en informàtica que li permeti disposar sempre d'un parc informàtic actualitzat de la forma més racional possible.

Guies de millors pràctiques en la gestió de la informació de l'empresa: li aconsellem com organitzar la seva informació, bases de dades o fitxers, gestionar permisos, quotes, etc.