Serveis

Plans de Manteniment

Aquest servei inclou
Descripció

Contracti el seu propi departament d'informàtica, igual que les grans empreses.

Solucions Informàtiques Catalunya ofereix a les petites i mitjanes empreses comptar amb el seu propi departament d'informàtica, igual que les grans empreses. Oferim un pla de serveis específics per a les pimes, podent a més contractar qualsevol mòdul per separat i adaptant-lo a cada situació particular.

Els Plans de Serveis per a pimes SIC cobreixen totes les necessitats informàtiques que es puguin plantejar en la seva empresa, amb independència de la seva mida i del seu negoci.

Aprofiti tots els avantatges que li ofereix la informàtica. Per una quota mensual s'inclou tot el que pot necessitar la seva empresa i els seus problemes passen a ser els nostres. I dediqui només al seu negoci. Nosaltres ens ocupem de que tot funcioni.

La seva empresa estarà 100% assegurada contra fallades informàtiques.

Instal·lació Inicial: Serveis Informàtics Catalunya estudiarà la seva situació inicial i dissenyarà una infraestructura de xarxa i equips ajustada a les seves necessitats.

Gestió d'Actius: Sàpiga quin maquinari i programari està utilitzant la seva empresa. Evitarà problemes legals i de seguretat.

Formació Bàsica: Serveis Informàtics Catalunya ensenyarà als seus treballadors com utilitzar l'entorn de treball, seguretat, optimització energètica...

Informes Periòdics: Coneixerà de forma detallada l'estat dels seus equips, el seu rendiment i les actualitzacions que s'han realitzat.

Revisions Periòdiques: Els nostres tècnics es desplaçaran a les seves oficines per verificar l'estat dels equips informàtics.

Mòduls addicionals:

Assessoria Informàtica: Oferim als nostres clients un servei d'assessoria completa en la gestió de sistemes informàtics i de comunicacions.

Suport Presencial: Inclou tots els desplaçaments necessaris per incidències que no es puguin arreglar en remot.

Suport Helpdesk: Amb aquest servei, els nostres tècnics l'ajudaran a treballar millor, resolent dubtes funcionals en els programes informàtics més comuns.

Intranet Compartir informació i documents li resultarà ràpid i senzill, unificant la informació i facilitant el seu tractament.

Exchange: Administrem el seu servidor Exchange de forma remota. Tot el seu correu electrònic assegurat.

Administració Personal: Si vols ser l'administrador d'algun dels seus ordinadors, mitjançant aquest mòdul pot fer-ho: ens adaptem a les seves necessitats.

Consulti els nostres plans de manteniment.