Qui som?

Solucions Informàtiques Catalunya és una empresa de serveis informàtics especialitzada en la consultoria, implantació i manteniment de solucions informàtiques per a la PIME. Al llarg de més de 23 anys al mercat, Solucions Informàtiques Catalunya ha consolidat el seu lideratge en solucions de maquinari, programari i comunicacions, principalment en l'entorn de Microsoft.

Solucions Informàtiques Catalunya és una empresa jove i dinàmica, formada per professionals amb una gran experiència en el sector de les grans empreses, que neix amb una senzilla idea: 'oferir a les petites i mitjanes empreses els serveis de les grans'.

Avui dia, la gran diferència entre les empreses petites i les grans és que aquestes últimes disposen de departaments especialitzats per assessorar i mantenir les eines que els seus treballadors fan servir. D'aquesta manera, l'empresa pot dedicar única i exclusivament al seu negoci. En aquest precís moment entra en joc Solucions Informàtiques Catalunya, mitjançant solucions personalitzades: ens comprometem a ser el seu departament d'informàtica, oferint-li els serveis de què disposa una gran empresa, al preu que necessita una petita o mitjana.

Solucions Informàtiques Catalunya integra un equip humà de persones, altament qualificades i certificades pels principals fabricants del mercat, dividides en quatre àrees: Administrativa / Financera, Assessorament Comercial, Software i Programació, Sistemes i Comunicacions.

El nostre principal objectiu és la satisfacció dels nostres clients, a través d'un compromís de servei professional, de qualitat, i amb un alt valor afegit. Per a això, treballem al costat dels nostres clients com un soci tecnològic, detectant, analitzant, donant cobertura a les necessitats informàtiques de les empreses i mantenint-les actualitzades al llarg del temps.

Amb Solucions Informàtiques Catalunya, la seva empresa desenvoluparà un avantatge competitiu en les noves formes de fer negocis. Oferim a les petites i mitjanes empreses els serveis de les grans.